Ασφαλτόστρωση οδού προς Ζιγκουράτι Τ.Κ. Σκούρτων», προϋπολογισμού 705.769,30 ευρώ

Υπογραφή σύμβασης του έργου «Ασφαλτόστρωση οδού προς Ζιγκουράτι Τ.Κ. Σκούρτων», προϋπολογισμού 705.769,30 ευρώ με χρηματοδότηση από έσοδα ΑΠΕ ΠΟΕ.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΖΙΓΚΟΥΡΑΤΙ Τ.Κ. ΣΚΟΥΡΤΩΝ» μεταξύ του δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια και του νόμιμου εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρείας ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΒΕΤΕ η οποία αναδείχθηκε μειοδότης στον ανοικτό διαγωνισμό.

Με το συγκεκριμένο έργο πρόκειται να υλοποιηθεί στην Κοινότητα Σκούρτων ασφαλτόστρωση της οδού που οδηγεί στη θέση Τζιγκουράτι, μήκους 3400 μέτρων και πλάτους 6,00 μέτρων όπως αυτή απεικονίζεται στα σχέδια της μελέτης. Θα κατασκευαστούν τα απαραίτητα τεχνικά έργα και θα πραγματοποιηθεί διαγράμμιση όλης της οδού.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 569.168,79 € (χωρίς ΦΠΑ 24%- 136.600,51 €) ενώ το συνολικό κόστος θα είναι 705.769,30 €. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από έσοδα που προέρχονται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας(ΑΠΕ), παρελθόντων Οικονομικών Ετών(ΠΟΕ).

Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός προθεσμίας έξι (6) μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης όπως ορίζεται στο άρθρο 12 της διακήρυξης του Διαγωνισμού.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, δηλώνει ότι:

«Ένα σημαντικό έργο υλοποιείται, στα πλαίσια της βελτίωσης του οδικού δικτύου της Κοινότητας Σκούρτων της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων, η ασφαλτόστρωση της οδού προς Ζιγκουράτι, το οποίο θα συμβάλει στην ασφάλεια των μετακινήσεων.

Συνεχίζουμε υπεύθυνα να σχεδιάζουμε, να δρομολογούμε έργα, αξιοποιώντας χρήματα που προέρχονται από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στη ΔΕ Δερβενοχωρίων.

Με έργο στην πράξη, βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και υλοποιούμε έργα υποδομών!»

Σχετικά